ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Meschede derneğimiz iftar programı düzenledi

01.04.2024

Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı vesilesiyle Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) üyesi Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 31 Mart 2024 Pazar günü dernek lokalinde iftar yemeği verdi. 

ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu’nun iştirak ettiği iftar programına Meschede derneğimizin yönetici ve üyeleri ile aileler, Meschede şehri ve çevresinde yaşayan Batı Trakya Türkleri ile Meschede şehrindeki cami ve Türk derneklerinin yöneticileri katıldı.

İftar yemekleri ve diğer kültürel ve sosyal etkinliklerin Almanya’da yaşayan Batı Trakya Türkleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmesi bakımından mübarek Ramazan ayında Meschede’de Batı Trakya Türklerinin bir araya gelmesinin manevi açıdan herkesi ziyadesiyle memnun etti, iftara geniş bir katılım oldu. 

Meschede ve çevresinde yaşayan Batı Trakya Türklerini bir araya getiren, özellikle kadın ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve yoğun bir ilgi gören iftar programı ev sahibi derneğimizin kahve, çay ve tatlı ikramı ile son buldu. 


 

GALERİ