ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF - Ramazan Bayramı Tebriği

25.11.2003
Mübarek Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte, bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın sevinci içindeyiz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin en yoğun ve en güzel şekilde yaşandığı günlerdir. Geleneklerimiz arasında son derece önemli yeri bulunan bayramlar, sevgi, saygı ve hoşgörünün artması, insanlar arasındaki dostluk ve kardeşliğin pekişmesinde çok önemli bir rol oynarlar.

Bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutarak birlik ve dayanışmayı artırmak, barış ve hoşgörü ortamının tüm insanlar arasında tesis edilmesini sağlamak için en önemli fırsattır. Bu dostluk, hoşgörü ve dayanışma ortamının, yasadığımız tüm sorunların üstesinden gelebilmemizde büyük yarar sağlayacağını ümit ediyoruz. Bu bayramı fırsat bilip, kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı bir yana bırakarak dostluklara yönelmek, birlikteliğimize sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Bu vesileyle, Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu adına dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm soydaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileriz.

Saygılarımızla,

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu Yönetim Kurulu adına

Genel Sekreter
Mehmet Hasan

Genel Başkan
Halit Habipoğlu