ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Brüksel Temsilciliği’nde yeni koordinatör görevine başladı

12.12.2019

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun (ABTTF) 1 Aralık 2010 tarihinde faaliyete geçen Brüksel Temsilciliği’nde Deniz Servantie, Aralık 2019 itibarıyla “Koordinatör” olarak görev yapmaya başladı. 

ABTTF tarafından Brüksel Temsilciliği’ndeki “Koordinatör” pozisyonu için iş ilanı verilirken yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından pozisyonla ilgili tüm şartları karşılayan ve kısa listeye kalan adaylarla iki aşamalı mülakat gerçekleştirildi. Mülakatlar sonucunda adaylardan Deniz Servantie’nin ABTTF Brüksel Temsilciliği bünyesinde Aralık 2019’dan itibaren göreve başlamasına karar verildi.  

1985 Brüksel, Belçika doğumlu Deniz Servantie, İngiltere’deki Reading Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisansını tamamladı ve ardından Belçika’daki Hür Brüksel Üniversitesi Avrupa Araştırmaları Enstitüsü ve Saint-Louis Üniversitesi’nde Avrupa Birliği (AB) ve Avrupa çalışmaları alanında yüksek lisans yaptı. 2014 yılında profesyonel kariyerine başlayan Servantie, ABTTF’deki görevinden önce AB ve Türkiye-AB ilişkileri alanında uzmanlaşmış bir sivil toplum ve araştırma kuruluşu olan ve merkezi İstanbul’da bulunan İktisadi Kalkınma Vakfı’nda (İKV) çalıştı.

GALERİ