ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF'nin yeni web sitesi yayında!

04.06.2019

Türkçe, Yunanca, Almanca ve İngilizce olmak üzere dört farklı dildeki ABTTF web sitesi www.abttf.org modern yeni yüzü ile yayında!

Yunanistan’da yaşayan Batı Trakya Türk toplumunun Avrupa ve uluslararası alandaki temsilcisi Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun (ABTTF) www.abttf.org adresindeki yeni web sitesi profesyonel altyapısı ve son teknoloji yazılımıyla yayın hayatına başladı. Kurumsal anlamda ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek adına yenilenen ve geliştirilen web sitemiz daha işlevsel ve dinamik hale getirildi. Yeniden tasarlanan dinamik içerik yönetimi ve kullanıcı odaklı navigasyon sayesinde ziyaretçilerin yeni web sitemizde ABTTF ve Batı Trakya Türk toplumu hakkında her zaman güncel bilgi ve haberlere en hızlı ve kolay şekilde ulaşması mümkün. Yanı sıra ziyaretçiler yeni web sitemiz üzerinden tamamlanmış ya da planlanan etkinliklerimizi de takip edebilecek, üye derneklerimizin faaliyetleri hakkında bilgi edinebilecek, bizimle doğrudan iletişime geçebilecek.

Yeni web sitemizde ABTTF’nin sosyal medya hesapları daha görünür ve interaktif hale getirilirken kamuoyu oluşturmadaki etkinliği her geçen gün artan sosyal medya yeni web sitemiz ile daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılabilecek. ABTTF’nin sosyal medya hesapları ile doğrudan bağlantılı yeni web sitemiz ile çok daha geniş kitlelere anında ulaşabileceğiz.

GALERİ