ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Futbol Turnuvası kuraları çekildi

11.06.2005
ABTTF 11. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası 11 Haziran 2005 günü Bonn’da düzenlenecektir. Bonn’da oynanacak maçlar saat 10:00’da başlayacaktır. Turnuvada maçlar saat 19:00’a kadar devam edecektir. Turnuvadan sonra Bonn Duisdorf’ta bütün misafirlerimizin katılacağı bir gece düzenlenmiştir. Turnuvanın ödülleri de bu gecede düzenlenecek törenle dağıtılacaktır. Düzenlenen gece saat 24:00’e kadar devam edecektir.

Turnuvaya katılan 16 takım A ve B olmak üzere iki grup halinde maç yapacaklardır. Grup maçları onbeşer dakikadır. Grup maçlarından sonra yirmişer dakikalık yarı final maçları oynanacaktır. Yarı final maçlarını kazanan takımlar arasında oynanacak onbeşer dakikalık iki devreden oluşan maç ile ABTTF 11. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nı kazanan takım belli olacaktır. Üçüncü olan takım final maçından önce yapılacak penaltı atışlarıyla belirlenecektir. Gruplar kura çekimi sonucu oluşturulmuş ve fikstürde buna göre belirlenmiştir. Grupları ve fikstürü bu yazının ekinde bulabilirsiniz.

Turnuvaya katılan takımların belirlenen saatlerde maçların yapılacağı sahada hazır bulunmaları gerekmektedir. Herhangi bir nedenle maçın oynanacağı saatte sahada hazır bulunmayan takımlar 2-0 hükmen yenik sayılacaklardır.

Turnuvayı izlemeye gelecek konuklarımızın her türlü ihitiyacı göz önüne alınarak düzenlemeler yapılmıştır. Her türlü yiyecek ve içecek ihityacı turnuva süresince, konuklarımız tarafından çok uygun fiyatlarla karşılanabilir. Ayrıca Turnuva Organizasyon Komitesince turnuvaya katılan her takıma birer kasa su ücretsiz olarak verilecektir.



ABTTF 11. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası grupları ve maç programı için buraya tıklayınız.




Bonn şehrinin planı için buraya tıklayınız.





Sahanım yeri





Salonun yeri






Bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader yüklü değilse, programı ücretsiz olarak indirmek için yandaki linki tıklayınız.