ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Geleneksel yıl sonu ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor

26.12.2019

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), geleneksel yıl sonu üye dernek ziyaretlerine hız kesmeden devam etti. 23-24 Aralık 2019’da ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu, ABTTF Başkan Yardımcıları Sebahattin Mümin, Sami Yusuf ve Mustafa Kasap Fürth, Herzogenaurach ve Lauf’taki üye dernekleri ziyaret ettiler. Herzogenaurach’taki dernek ziyaretine ABTTF Başkan Yardımcısı Ferruh Hasan da katıldı.

Ziyaretler sırasında dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen ABTTF yöneticileri 2019’da Batı Trakya’da yaşanan gelişmeleri değerlendirdiler. Başkan Halit Habip Oğlu, 2019 yılında Batı Trakya’da yaşanan önemli gelişmeler karşısında ABTTF olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları dernek yöneticileri ve üyelerine aktardı, Batı Trakya Türk toplumunun sesini duyurmak amacıyla uluslararası alanda gerçekleştirilen faaliyetleri dile getirdi. ABTTF’nin 2020 yol haritasını aktaran Habip Oğlu, Federasyon’un gücünü derneklerinden aldığını belirterek  2020’de de derneklerin ABTTF’ye verdikleri desteğin devam etmesini istedi. 

Ziyaretler sırasında ABTTF Başkanlık Kurulu, dernek yöneticilerinden derneklerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi. Başkan Habip Oğlu,  2020 yılında da üye derneklerin önemli milli, kültürel ve dini gün ve aylarda düzenleyecekleri etkinliklere destek ve katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti. 

GALERİ