ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

İngiltere Derneği’nde Seçim  

02.06.2002


İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da 6. Dönem Yönetim Kurulu adına faaliyet raporunu okuyan Başkan Ali Tahir Cambaz 1990 yılından bu yana faaliyette bulunan derneğin İngiltere’deki Batı Trakya Türkleri arasında dayanışmayı hedeflediğini belirterek çalış maların bu yönde sürdürüldüğünü söyledi. İngiltere’de lisans ve lisans üstü eğitim gören gençlerin dernek çatısı altında toplanmalarını da amaçladıklarını dile getiren Ali Tahir Cambaz başarını birlikten geçtiğini de söyledi.

Divan Başkanlığını Necmi Hasanoğlu, katiplikleri de Cengiz Uzun ve Hüseyin Hafizmehmet’in yaptığı Genel Kurul’da konuşan ABTTF Genel Başkanı Necmi Hasanoğlu da Batı Trakya Türklerinin Avrupa’nın bir gerçeği olduğunu belirterek derneklerin geleceğe ve eğitime yönelik çalışmalarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Daha sonra geçilen seçimlerde İngiltere BatıTrakya Türkleri Dayanışma Derneği 7. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Tahir Cambaz, Sabahattin Abdurrahman, Mustafa Küçük Muhtar, Hüseyin Hüseyin, Sinan Kavaz, Şükrü Osmanko ve Mümin Süleyman.