ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Kuralar Çekildi

19.05.2002
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu tarafından düzenlenen ve bu yıl Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğini yapacağı 8. Geleneksel Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.

Federasyon Yönetim Kurulu toplantısı sırasında yapılan kura çekiminde Turnuva’ya katılacak takımlar iki gurup olarak birincilik için mücadele edecekler.

Son hazırlıklar ile ilgili bir açıklama yapan ABTTF Sosyal ve Sportif Faaliyetler Başkanı Aydın Ahmet 15 Haziran’da Meschede’de gerçekleştirilcek Turnuva’ya Federasyon üyesi 12 derneğin futbol takımlarının katılacağını belirtti.

Turnuva’nın hazırlık çalışmalarının kura çekimiyle tamamlandığını dile getiren Aydın Ahmet "Turnuva’ya takım olarak katılamayan derneklerimizin de bu anlamlı etkinlikte aramızda olmasını bekliyoruz" dedi.

Çekilen kuralara göre takımlar arası maçların sabah 10’da başlayacağı bilgisini veren Aydın Ahmet "Akşama kadar sürecek maçlar sonunda başarılı olan takımların kupaları aynı gece düzenlenecek bir şölenle verilecek. Ev sahibi Meschede derneği de bu etkinliğin eniyi şekilde gerçekleştirilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı amaçlayan bu turnuva aynı zamanda merhum liderimiz Dr. Sadık Ahmet’i anmak ve adını yaşatmak için düzenlenmektedir" şeklinde konuştu.

ABTTF Sosyal ve Sportif Faaliyetler Başkanı Aydın Ahmet’in verdiği bilgiye göre takımların guruplara göre dağılımı şöyle:

A GRUBU

Hagen BTTDYD
Lauf BTTDYD
Höchst Od. BTTKD
Giessen BTTDYD
Lüdenscheid BTTDYD
Meschede BTTDYD

B GRUBU

Gütersloh BTTKDD
Schwabach BTTKDD
İngiltere (Londra) BTTDD
München BTD
Herzogenaurach BTTDYD
Lippstadt BTTDD