ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Futbol Turnuvası Höchst’te

20.04.2004
Bu sene onuncusu düzenlenecek olan Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapacak derneğimiz Avrupa Batı Trakya Türkleri Federasyonu’nun Witten’deki bürosunda yapılan çekilişle belirlendi.

Yapılan çekilişe Bonn Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği, Fürth Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Höchst Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Münih Aile Birliği ve Schwabach Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği olmak üzere altı derneğimiz katılmıştır.

Yapılan çekiliş sonucu 10. Dr.Sadık Ahmet Futbol Turnavası’nı düzenleme hakkını Höchst Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kazanmıştır. Turnuva 12/06/2004 tarihinde Höchst Odenwalt’ta düzenlenecektir.

Turnuva fikstürü 30/05/2004 tarihinde belirleneceğinden, turnuvaya katılmak isteyen derneklerin 24/05/2004 tarihine kadar Federasyonumuz’a başvurmaları gerekmektedir.

Düzenlenecek olan turnuvanın centimence ve neşe içerisinde geçmesini diliyor, çekilişe katılan ve çekilişte hazır bulunan tüm dernek temsilcilerimize ve soydaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz

Fotoğraflarda ABTTF Başkanı ve yöneticilerini 10. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapacak saha ve tesisleri denetlerken görmektesiniz. Üstten ikinci fotoğrafta soldan sağa, Höchst Derneği Spor Sorumlusu, Dernek Başkanı, ABTTF Genel Baskanı, ABTTF Genel Seketeri,ABTTF Genel Başkan Yardımcısı ve Höchst Derneği Genel Sekreteri görülmektedir.