ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF ve BTTDD Batı Trakya’da Ramazan Bayramı coşkusu yaşadılar

23.09.2009
20 Eylül 2009 tarihinde Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Ferruh Özkan ile birlikte T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nda bayramlaşma törenine katıldılar.

Batı Trakya Türk Azınlığı Başkanlar Zirvesi dolayısı ile Batı Trakya’da bulunan Habipoğlu ve Özkan, Gümülcine Gençler Birliği’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar. Gerçekleştirilen bayram törenlerine katılan Habipoğlu ve Özkan, Batı Trakya Türk Azınlığı üyesi kişiler ile bir araya geldiler. Bayramlaşma töreni dolayısı ile Batı Trakya’da faaliyet gösteren dernek başkanları ve yöneticileri ile görüşme fırsatını yakalayan Habipoğlu ve Özkan, Ramazan Bayramı’nda Batı Trakya’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, “Ramazan Bayramı dolayısı ile Batı Trakya Türkleri’nin bayramlaşma törenlerinde buluşarak sergiledikleri birlik ve beraberlik tablosunda BTTDD Genel Başkanı değerli dostum ve dava arkadaşım Ferruh Özkan ile birlikte yer almaktan dolayı çok mutluyum. Burada dostlar ile yeniden bir araya gelme ve hasret giderme sevincini yaşadık. Memnun edici bir diğer nokta ise bayramlaşma törenleri vasıtası ile görüştüğümüz pek çok kişinin ABTTF’nin faaliyetlerinden haberdar olduklarını söyleyerek Federasyon ile ilgili gurur dolu sözleri oldu” şeklinde konuştu.
GALERİ