ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

9. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası - Herzogenaurach

01.06.2003
Geleneksel olarak her sene degişik Derneklerimizde düzenlenen Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası, bu sene Herzogenaurach Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneginde düzenlenecektir. Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun her sene düzenlemiş oldugu Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na Derneklerimizin katılımıyla büyük ilgi görüyor, 14 Haziran 2003 tarihinde Herzogenaurach Dernegimizde düzenlenecek olan Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvasına 17 Batı Trakya Türk Derneklerimizin katılımlarından dolayı Avrupa Bati Trakya Türk Federasyon’u mensupları olarak teşekkürlerimizi sunarız. 24 Mayıs 2003 Cumartesi günü, Avrupa Batı Trakya Türk Federasyon ofisinde gerçeklesen 9. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvasının kura çekilişi gerçekleştirilmiştir, Gruplar üçe ayrilmıştır, ( A Grubu B Grubu C Grubu) altta görüldügü gibi.

Bati Trakya Türk Derneklerimizin Futbol Takımlarına şimdiden, Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun Yönetim Kurulu adına, hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Turnuva da dikkat edilecek hususlar
A Grubu oyun planı ve saatleri
B Grubu oyun planı ve saatleri
C Grubu oyun planı ve saatleri
Final Maçları

* Açılacak dosyaları okuyabilmeniz için Acrobat Reader programı gerekmektedir. Program bilgisayarınızda kurulu değil ise buradan indirebilirsiniz.

Tarih:
14 Haziran 2003

Adres:
TSV SPORTHEIM
RÖTTENBACH
Lohmühlweg 11
91341 Röttenbach