ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Yılbaşı Kutlaması

24.12.2003
2003 yili içerisinde üye derneklerimiz ve degerli Bati Trakya Türk Halki ile dayanisma içerisinde son günlerde eksikligini duymaya basladigimiz birlik ve beraberligimizi arttirmaya yönelik etkinliklere imza atmis bulunuyoruz..

Geride biraktigimiz bu yil içerisinde bizim için üzücü gelismeler ortaya çikmis, birlik ve beraberligimizi zedelemeye yönelik girisimler olmustur. Bizler Avrupa Bati Trakya Türk Federasyonu olarak Bati Trakya Türk Halki'ndan aldigimiz güçle, 2004 yilinda da bütün bu zorluklari asmak için mücadelemize devam edecegiz. Birlik ve beraberligimiz devam ettigi sürece önümüze çikan her engeli asacagimizdan hiçbir süphemiz yoktur. Bati Trakya Türkleri'ni hakli mücadelesinde hiçbir zaman yalniz birakmayacak ve Onlar'in bagrindan çikmis bir nefer olarak sonunan kadar mücadele etmeye devam edecegiz.

2003 yilini, maalesef, terör olaylari ve savaslara sahne olmus, dünya üzerinde birçok kisi için acilarla dolu geçen bir yil olarak hatirlayacagiz. 2004 yilinin tüm bu acilardan uzak, gelecege umut ve güvenle bakacagimiz bir yil olmasini umuyoruz.

Yeni yili karsilamak üzere, Avrupa Bati Trakya Federasyonu olarak, 24 Aralik 2003 aksami Dortmund Beyaz Saray'da düzenleyecegimiz Yilbasi Balosu'nda sizleri de aramizda görmekten mutluluk duyacagiz.

Bu duygular içerisinde sizlerin yeni yilini kutlar, yeni yilin bütün insanlik için huzur, baris, sevgi ve kardeslige vesile olmasini dileriz.

Saygilarimizla,

Avrupa Bati Tarkya Türk Federasyonu Yönetim Kurulu adina

Genel Sekreter
Mehmet Hasan

Genel Baskan
Halit Habipoglu