ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF internet sayfası yenilendi

26.02.2008
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF)’nun internet sayfasında yapılan çalışmalar sonucunda sitede bir takım yenilikler yapıldı. ABTTF Genel Sekreteri Özkan Reşit tarafından yürütülen yenileme çalışmaları sonucunda siteye bir interaktif forum bölümü eklenerek Batı Trakya ile ilgili konuların site kullanıcıları tarafından daha etkin bir şekilde tartışılması sağlanacak. ABTTF internet sayfasına artan ilginin sonucunda yenileme çalışmalarına ihtiyaç duyulduğu belirtilirken bundan sonra site üyelerinin sayfa üzerinden aktif bir şekilde Batı Trakya ve ABTTF ile ilgili çalışmaları takip edebileceği bildirildi.

Yaklaşık 5000’in üzerinde üyesi bulunan sitenin daha kapsamlı bir hale getirilmesi için yürütülen çalışmalar üyelere daha iyi hizmet sunulması amacıyla gerçekleştirildi. Oluşturulan forum bölümüyle interaktif konu başlıkları altında site üyeleri özgür bir tartışma ortamına kavuşacak. ABTTF sitesine üye olan kişiler foruma da üye olabilecek ve forumda düşüncelerini ifade edebilecek.

ABTTF görüş ve önerilere açıktır

Sitenin yenileme çalışmalarını yürüten ABTTF Genel Sekreteri Özkan Reşit ABTTF’nin Batı Trakyalılarla ve kamuoyuyla daha yakından iletişim kurabilmesi amacıyla tasarladıkları forum bölümünün görüş ve önerilere açık olacağını belirtti. Genel Sekreter Özkan Reşit “yeni oluşturduğumuz forum bölümünde site üyeleri özgür bir şekilde görüş ve düşüncelerini ifade edebilecek. ABTTF olarak Batı Trakya ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin görüş ve önerilere açığız. Halkımız bu şekilde görüşlerini ifade edecek ve biz de bunları dikkate alacağız” şeklinde konuştu. Forum bölümünde siyasetten kültür, sanat ve edebiyata kadar çok geniş bir kapsam oluşturulduğunu belirten Özkan Reşit bu şekilde forumun aynı zamanda bir bilgi paylaşım ortamı da olacağını belirterek “Batı Trakya ile ilgili önemli bilgiler, kişilerin elinde bulunan arşivler paylaşılabilecek ve Batı Trakya Türk Azınlığı ile ilgili arşivler kalıcı olarak geniş bir kitleye ulaştırılmış olacak. Ayrıca üye derneklerimiz forum sayesinde faaliyetlerini daha hızlı paylaşabilecek, duyurular ile daha geniş bir kitleye ulaşacaklar. Bu açıdan ABTTF Forumu’nun önemli bir yere sahip olacağını düşünüyoruz” dedi.

ABTTF internet sitesi üzerinden ulaşılabilen foruma kayıt için basit bir interaktif kayıt işleminin gerçekleştirilmesi gerekiyor. ABTTF’nin resmi internet sitesi olan www.abttf.org adresine girilerek siteye kayıt yaptırıldıktan sonra sağ üst sütundaki “forum” linkine tıklanarak foruma ulaşılabiliyor. Foruma kayıt olunduktan sonra da kullanıcılar ilgili bütün konularda görüş ve fikirlerini ifade edebiliyor ve ellerindeki bilgileri foruma ekleyerek site üyeleriyle paylaşabiliyor. ABTTF sitesinde yapılan bu yeniliklerin ardından siteye olan ilginin daha da artması ve Batı Trakya ile ilgili önemli bilgilerin kamuoyuyla daha etkin bir şekilde paylaşılması bekleniyor.
GALERİ