ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF'de Görev Dağılımı

13.04.2005
14. dönemin ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapılırken, Halit Habipoğlu bir kez daha oy birliği ile başkanlığa getirildi.

27 Mart 2005 tarihinde seçilen 14. dönem yönetim kurulu, 4 Nisan 2005 tarihinde gerçekleştirdiği ilk toplantısında üyeleri arasında görev dağılımı yaptı. Buna göre yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oldu: Halit Habipoğlu(Başkan), Zeynep Adem (Başkan Yard.) ve Yavuz Cemali (Başkan Yard), Mustafa Kasap (Genel Sekreter), Mehmet Hüseyin (Muhasip), Engin İsmail (Muhasip Yardımcısı), Sami Yusuf (Cenaze Fonu Sorumlusu), Aydın Ahmet (Eğitim, Kültür ve Gençlik Faaliyetleri Sorumlusu), Sebaytin Mümin (Sosyal ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu),Engin Ahmet (Danışman), Fahriye Sar (Üye).

Toplantıda, 25-29 Nisan´da düzenlenecek Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantısı için Strasbourg´a Federasyon´dan temsilci gönderilmesi ve 4-8 Mayıs 2005´de Bükreş´te 50.si düzenlenecek olan, FUEN (Avrupa Halk Toplulukları Federal Birliği) Uluslar Kongresi´ne ABTTF´yi temsilen genel başkan Halit Habipoğlu ve muhasip Mehmet Hüseyin´in katılması kararı alındı.

ABTTF tarafında her yıl düzenlenen Geleneksel Sadık Ahmet Futbol Turnuvası´nın on birincisinin organize edilmesi görevi Bonn Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği´ne verildi.
GALERİ