ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Lauf Derneğimizin 25. Yılı Kutlu Olsun!

31.10.2017
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF) Başkanlık Kurulu, 28 Ekim 2017 tarihinde Federasyon’umuz Lauf Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla düzenlediği Aile Gecesi’ne katıldı. Lauf şehri ve çevresinde yaşayan Batı Trakya Türklerinin buluşma noktası derneğin 25. kuruluş yıldönümü coşkulu bir şekilde kutlandı.

T.C. Nürnberg Başkonsolosluğu’ndan Mehmet Hanefi Uran’ın da iştirak ettiği Aile Gecesi’ne ABTTF’yi temsilen Başkan Yardımcıları Sebahattin Mümin, Sami Yusuf, Mustafa Kasap ve Ferruh Hasan katıldılar. Gecenin açılış konuşmasını Lauf Derneği Genel Başkanı Ömer Ömer gerçekleştirdi. ABTTF’yi temsilen konuşma yapan Başkan Yardımcısı Sebahattin Mümin, ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu’nun toplantı nedeniyle yurtdışında olduğunu belirterek Başkan’ın tebriklerini ve selamlarını iletti. Mümin, Almanya’da yaşayan Batı Trakya Türkleri arasındaki birlik ve beraberliği ileri seviyeye taşıyacak bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen dernek yöneticilerini ve üyelerini tebrik etti.

Aile Gecesi’nin ardından ABTTF Başkan Yardımcıları Sebahattin Mümin, Mustafa Kasap ve Sami Yusuf, 29 Ekim 2017’de Lauf derneğinin yöneticileri ile kahvaltıda buluştu. Aynı gün ABTTF heyeti, üye derneklerimizde Herzogenaurach Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek yöneticileri ve üyeleri ile biraraya geldiler.

GALERİ