ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Batı Trakya Türkleri Münih’teki bayram eğlencesinde buluştu

11.07.2017
Münih Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği, 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü “Bayram Eğlencesi” düzenledi. Almanya’nın Münih şehrindeki Bavyera Eyaleti Batı Trakya Türkleri Aile Birliği ile Bavyera Batı Trakya Türkleri Derneği’nin birleşmesinden doğan ve bu iki derneğin devamı olan Münih Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği’nin bu ilk büyük etkinliğine Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nu (ABTTF) temsilen Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahattin Mümin eşiyle birlikte iştirak etti. İlginin büyük olduğu eğlenceye ev sahibi derneğin yönetici ve üyelerinin yanı sıra Münih şehri ve çevresinde yaşayan çok sayıda Batı Trakya Türk’ü katıldı.

Münih Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği Başkanı Barış Osman’ın eğlenceye katılan konukları selamlamasının ardından konuşan ABTTF Başkan Yardımcısı Sebahattin Mümin, ABTTF’yi temsilen bu güzel geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu ve Başkanlık Kurulu üyesi çalışma arkadaşlarının selamını iletti. Mümin, iki derneğin birleşmesinden doğan Münih Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği’ni ABTTF adına bir kez tebrik ederken derneğin yönetici ve üyelerine yapacakları çalışmalarda başarılar ve tüm konuklara da iyi eğlenceler diledi.

Bayram eğlencesinde, genel kurullarının ortak kararı ile Münih Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği adı altında birleşen Bavyera Eyaleti Batı Trakya Türkleri Aile Birliği ile Bavyera Batı Trakya Türkleri Derneği’nin geçmişte görev yapmış tüm eski başkanlarına yaptıkları hizmet için birer teşekkür plaketi takdim edildi. Grup Megasatar’ın çaldığı canlı müzik eşliğinde eğlenen Batı Trakya Türkleri, gece boyunca birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdiler.
GALERİ