ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Lauf Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’miz yeni yönetimini seçti

03.04.2017
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun (ABTTF) üye derneklerinden Lauf Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 25. yıldönümü olan 19.03.2017 tarihinde yapılan seçimler sonucu yeni yönetimini belirledi. Lauf derneğinin 2017-2018 dönemi yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu

Genel Başkan: Ömer Ömer
2. Genel Başkan: Mustafa Şerif
Onursal Başkan ve 1. Başkan (Denetim, Disiplin, Spor ve Halkla İlişkilerden Sorumlu): Salih Hamza
2. Başkan (Denetim, Disiplin, Spor ve Halkla İlişkilerden Sorumlu): Göksel Hüseyin
1. Sekreter: Sinan Yusuf
2. Sekreter: Mehmet Şerif
1. Kasadar: Esat Mustafa
2. Kasadar: Mustafa Mustafa
Denetim, Disiplin ve Lokal Sorumlusu: Hamdi Kabur

Lauf Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetiminin 2017 yılı etkinlik planı çerçevesinde gerçekleştirilmesi öngörülen çalışmalar arasında, derneğin 25. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yemekli dayanışma gecesi düzenlenmesi, derneğin bugüne kadar vefat etmiş 13 üyesinin ruhları için yemekli mevlid-i şerif okutulması ve dernek bünyesinde kadınlar ve gençlik kollarının oluşturulması yer almaktadır.

ABTTF Başkanlık Kurulu olarak Lauf Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizin yönetim kurulana seçilen yeni üyelerini içtenlikle tebrik ediyor, önümüzdeki 2017-2018 döneminde gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendilerine başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz.
GALERİ