ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatilinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi

04.10.2016
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 19. Dönem Başkanlık Kurulu, 5. olağan toplantısın 1 Ekim 2016 tarihinde Almanya’nın Witten şehrindeki Genel Merkez’de gerçekleştirdi. Yaz tatilinin ardından ilk toplantısını yapan ABTTF Başkanlık Kurulu, Mayıs 2016’dan sonra gerçekleştirilen ve 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi öngörülen girişim ve faaliyetleri görüşerek karara bağladı.

ABTTF FUEN Türk Azınlıkları/Toplulukları Çalışma Grubu’nun üçüncü yıllık toplantısına katılıyor

2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi öngörülen uluslararası girişimler kapsamında ABTTF, Avrupa Halkları Federal Birliği (FUEN) çatısı altında 2013 yılında kurulan Türk Azınlıkları/Toplulukları Çalışma Grubu’nun (TAG) 14-17 Kasım 2016 tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de yapacağı üçüncü yıllık toplantısına Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ile birlikte Batı Trakya Türk Azınlığı’nı temsilen iştirak edecek.

Toplantıda ayrıca, ABTTF üyesi bir derneğin ev sahipliğinde 2017 yılında düzenlenmesi öngörülen geleneksel Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nın içeriği ve organizasyonuna ilişkin ayrıntılar da görüşüldü.
GALERİ