ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Yönetim Kurulu yaz tatilinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi

22.09.2014
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 18. Dönem Yönetim Kurulu, 6. Olağan Toplantısı’nı 20 Eylül 2014 tarihinde Almanya’nın Witten şehrindeki ABTTF Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yaz tatilinin ardından ilk toplantısını yapan ABTTF Yönetim Kurulu, 2014 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan faaliyet ve etkinlikleri görüştü.

ABTTF, FUEN Türk Azınlıkları Çalışma Grubu’nun ilk toplantısına katılıyor

Yıl sonuna kadar gerçekleştirilmesi öngörülen uluslararası girişimleri görüşen ABTTF Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre, Avrupa Halkları Federal Birliği (FUEN) çatısı altında geçen yıl kurulan ve faaliyetlerine başlayan Türk Azınlıkları Çalışma Grubu’nun Kasım 2014’te yapacağı ilk resmi toplantısına Batı Trakya Türk Azınlığı’nı temsilen Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ile birlikte ABTTF de iştirak edecek. Yanı sıra ABTTF Yönetim Kurulu, ABTTF, DEB Partisi ve BTAYTD’nin ortaklığında ve ev sahipliğinde 13-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Batı Trakya’da düzenlenecek 2015 Kongresi’nin organizasyonunu da görüştü.

ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na bir yeni üye daha katıldı!

ABTTF Yönetim Kurulu, Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na katılım başvurusunda bulunan Batı Trakya Türk Azınlığı mensubu üniversite mezunu Ali Ali Çavuş’un başvurusunu görüşerek onayladı.
GALERİ