ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Yönetim Kurulu 5. Olağan Toplantısı’nı Witten’de gerçekleştirdi

07.04.2014
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 18. Dönem Yönetim Kurulu 5. Olağan Toplantısı’nı 5 Nisan 2014 Cumartesi günü gerçekleştirdi. ABTTF Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda ABTTF Yönetim Kurulu, 2014 yılı yaz dönemine kadar gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikleri görüştü.

ABTTF Yönetim Kurulu 18 Ocak 2014’te yapılan bir önceki toplantıdan 5 Nisan 2014 tarihine kadar geçen süre içerisinde gerçekleştirilen girişim ve faaliyetleri değerlendirdi. Bu çerçevede ABTTF Yönetim Kurulu, 20-23 Mart 2014 tarihlerinde ABTTF’nin Batı Trakya’ya gerçekleştirdiği çalışma ziyaretini görüştü. Yönetim Kurulu yaz tatili dönemine kadar gerçekleştirilmesi öngörülen uluslararası girişimleri de değerlendirerek karara bağladı.

20. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası 8 Haziran’da, Duisburg’ta!

İç gelişmelerin de değerlendirildiği yaklaşık 5 saat süren toplantıda ABTTF Yönetim Kurulu, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın lideri Dr. Sadık Ahmet’in anısına O’nun adı ile düzenlenen Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nı görüştü. ABTTF Yönetim Kurulu’nun kararına göre 20. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası, 8 Haziran 2014 tarihinde ABTTF üyesi Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na bir yeni üye daha katıldı!

ABTTF Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na bir yeni üye daha katıldı. Batı Trakya’da yaşayan Fatma Ahmetcik, ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’nun üyesi oldu.
GALERİ