ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Aile Birliği Derneği Salon Futbol Turnuvası düzenledi

26.02.2014
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF) üyesi Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı Trakya Türkleri Kültür ve Ailebirliği Derneği, 22 Şubat 2014 tarihinde Salon Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvaya ABTTF Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mehmet Hüseyin iştirak etti.

Gütersloh ve çevresindeki derneklerin katılımı ile güzel ve dostane atmosfer içinde gerçekleşen turnuvanın açılış konuşmasını Gütersloh Aile Birliği Dernek Başkanı Remzi Demir yaptı. Başkan Sıcak bir selamlama ile tüm misafirlere hoşgeldiniz diyen Remzi Demir, turnuvaya katılan tüm dernek ve takımlara başarı dileklerini iletti. Başkan Demir, turnuvanın dernekler ve gençler arasında daha sıcak bir kaynaşmaya vesile olmasını ve bu tür etkinliklerin devamının gelmesini diledi. Remzi Demir, ABTTF Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mehmet Hüseyin’e Gütersloh Aile Birliği Derneğini yalnız bırakmayıp, aralarında bulunduğu için teşekkür etti.

Turnuvaya katılan dernekler şöyle oldu:

1) Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı trakya Türkleri Kültür ve Ailebirliği
2) Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği
3) Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği
4) Espelkamp Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği
5) Türkgücü Gütersloh
6) Ditib Hazreti Ali Camii 1. Takım
7) Ditib Hazreti Ali Camii 2. Takım
8) Anadolu Spor Harsewinkel
9) Gütersloh Ditib Selimiye Camii
10) İslamisches Zentrum Gütersloh
11) Türk Spor Rheda

Turnuvanın galibi Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği!

Turnuvanın galibi Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği oldu. Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı trakya Türkleri Kültür ve Ailebirliği turnuvada ikinci olurken Türkgücü Gütersloh ise üçüncü oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi Türkgücü Gütersloh takımından Ali Gümüş, en çok gol atan oyuncu ise Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneğinden Fatih Sungur oldu.

Akşam düzenlenen eğlencede ise turnuvada dereceye giren takım ve oyuncularına kupalar takdim edildi. Gençlerin doyasıya eğlendği gece geç saatlere kadar devam etti.
GALERİ