ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Yönetim Kurulu 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi

20.01.2014
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 18. Dönem Yönetim Kurulu 4. olağan toplantısını 18 Ocak 2014 Cumartesi günü gerçekleştirdi. Witten’deki ABTTF Genel Merkezi’nde yılın ilk toplantısını gerçekleştiren ABTTF Yönetim Kurulu, 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanan aktivite ve etkinlikleri görüştü.

7 Aralık 2013 tarihinde ABTTF Yönetim Kurulu’ndan üç üyenin istifa etmesi nedeniyle seçim yönetmeliğine uygun olarak yedek listedeki adaylıkları asil üyeliğe dönüşen Nabi İbrahimcik, Sami Yusuf ve Mehmet Hüseyin ilk kez ABTTF 18. Dönem Yönetim Kurulu toplantısına katıldılar. Yeni asil üye olan Mehmet Hüseyin, Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu görevine getirildi, Nabi İbrahimcik ve Sami Yusuf üye sıfatı ile yönetim kurulundaki yerlerini aldılar.

2013 yılında gerçekleşen uluslararası çalışmalar ile iç gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda ABTTF Yönetim Kurulu üyeleri 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik ve girişimleri görüşerek karara bağladılar. ABTTF Yönetim Kurulu ayrıca Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na katılım başvurusunda bulunan Genç ABTTF üyesi ve Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Caner Habip Oğlu’nun başvurusunu değerlendirerek onayladı.

GALERİ