ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Witten derneğimiz 25. yılını özel bir şölen ile kutlayacak

25.11.2013
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) üyesi Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 25. yılını özel bir etkinlik ile kutlayacak. 16 Kasım 1988 yılında Batı Trakya’dan Witten’e göç eden Batı Trakya Türkleri tarafından kurulan Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 25. yılını tüm soydaşları ile birlikte coşkulu bir etkinlikle kutlayacak. 30 Kasım Cumartesi günü Dortmund şehrinde düzenlenecek 25. Yıldönümü Şöleni’nde Batı Trakya Türk Azınlığı’nın çok yakından tanıdığı Grup Sevenler, Ebru ve Akan sahne alacaklar. Türkiye’de fantezi müziğin güçlü seslerinden biri olan ve herkesin yıllardır severek dinlediği Coşkun Sabah da şarkılarını Batı Trakya Türkleri için seslendirecek.

“Birlikteliğimiz gücümüzün göstergesidir, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken bizler birliktelik yolumuzda kararlılıkla yürüdükçe geleceğe dair her günümüz coşku ve şölen tadında olacaktır” diyen Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 25. yıldönümü şölenine tüm Batı Trakya Türklerini davet ediyor.

Şölenin gerçekleştirileceği tarih ve yer aşağıdaki gibidir:

Tarih: 30 Kasım 2013, Cumartesi
Yer: Sa-De Düğün Sarayı
Kleyer Weg 50
44149 Dortmund
Saat: 17:00 (Giriş)
Giriş: 20 € (Yemek-içecek dahil)
10 € (0-10 yaş)

ABTTF Yönetim Kurulu olarak 25. yılını kutlayan Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizi tebrik ediyoruz.
GALERİ