ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Düzenlemiş Olduğu Salon Turnuvası Muhteşem Kutlandı

11.10.2013
Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği salon turnuvası 05.10.2013 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir, 16 Derneğin ve 4 gruptan oluşan turnuvaya 160 futbolcunun katılımı ile gerçekleşen salon turnuvasına katılım yoğundu.

Derneğimizin Gençlik Kolu Başkan‘ı sayın Burak Bilal ve Spor Sorumlu Başkan‘ı sayın Vedat Ali düzenlediğimiz salon turnuvası gençlerimiz ve hemşerilerimiz için birlik beraberlik içinde kaynaşmayı, tanışmayı, amaçlayan ve gençlerimizin tutkusu olan futbol, gerginliklere meal vermeden Sporun centilmenlik olgusunu algılayarak hareket etmelerini temenni ettik, tüm Derneklerimizin futbol takımlarının taraftarlarını güzel organizasyonun içinde bulundukları için centilmence takımlarını destekledikleri geçlerimize, Dernek Başkanlarımıza teşekkür ederiz. Dernek Başkanı Dr. Mesut Hüseyin konuşmasında takımlara başarılar diledi, davetimize icabet ederek Turnuvaya katılan Derneklere teşekkür ediyorum, tüm takımlara başarılar diliyorum, bu güzel günde sizleri misafir etmekten mutluluk duyduğunu belitti, İslam’ın güzel Ahlak dini olduğunu vurgulayarak, elimizle dilimizle kimseyi incitmememiz gerekir, birbirimizin kalbini kırmadan dostluk ve kardeşlik içerisinde bu turnuvayı neticelendirelim dedi.

Türk gençlerinin sportif organizasyonlarda bir araya gelmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, bölgemizdeki çeşitli kentlerden Türk gençlerinin bir araya gelerek kaynaşmaları son derece güzel bir olay, dolayısıyla bu turnuvada emeği geçen tüm Dernek Başkanlarına ve geçlerimize teşekkür ediyoruz, turnuvanın organizasyonunu yapan Mehmet Hasan turnuvayla Türk takımlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, Türk takımları kendilerini ne kadar geliştirirlerse, bir kademe daha büyümüş oluruz dedi.

Turnuvalara ise ısınma hareketlerinde çalan müziklerin ritimleri ile sporcuların ısınma hareketlerinin uyumu damgasını vurdu. Çalan müziklerin ritimlerine göre ısınma hareketleri yapan sporcular zaman zaman da kendilerini müziğe kaptırarak oynamaya başladı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı maç öncesi hareketler salondakiler tarafından da ilgiyle izlendi.
GALERİ