ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Yönetim Kurulu 6. Olağan Toplantısını Witten’de gerçekleştirdi

07.01.2013
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF), 5 Ocak 2013 tarihinde 6. Olağan Yönetim Kurulu toplantısını Witten’deki ABTTF Merkez Ofisi’nde gerçekleştirdi. 11 kişilik Yönetim Kurulu’nun 9 üyesinin katıldığı toplantıya Genç ABTTF Sözcüsü Fatma Reşit de katıldı.

2012 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ile 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantıya ABTTF Uluslararası İlişkiler Direktörü Melek Kırmacı Arık ile ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu üyesi Seyhan Sarıca da iştirak etti.

Toplantıda 2012 yılında gerçekleştirilen etkinlikler değerlendirildi

2012 yılında gerçekleştirilen etkinlikleri değerlendiren Yönetim Kurulu, Ekim 2012’de Batı Trakya’ya gerçekleştirilen keşif ziyaretini ve sonrasında Kasım’da Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenen konferansı değerlendirdiler. Yönetim Kurulu, Kasım’da ABTTF ve DEB Partisi’nin Hollanda Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği ile Almanya’da ABTTF üyesi derneklere gerçekleştirdiği ziyaretleri görüştü. Yine 2012 yılında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Yönetim Kurulu, ABTTF’nin Avrupa Halkları Federal Birliği(FUEN)’nin Almanya-Danimarka sınır bölgesi Schleswig-Holstein Eyaleti’nde yaşayan Alman ve Dan azınlıkları ziyaretlerini değerlendirdi.

19. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası Schwabach’ta gerçekleştirilecek

2013 yılında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında ABTTF Yönetim Kurulu, 19. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nı görüştü. Yapılan değerlendirme neticesinde Yönetim Kurulu, 19. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na Schwabach ve Çevresi Batı Trakya Türkleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliği yapmasına karar verdi.

ABTTF Delegeler Kurulu Ekim 2013’te gerçekleştirilecek

2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası faaliyetleri görüşen Yönetim Kurulu, planlanan uluslararası etkinliklerin yoğunluğu nedeni ile ABTTF 18. Olağan Delegeler Kurulu’nun Ekim 2013’te gerçekleştirilmesi kararına vardı.

GALERİ