ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Genç ABTTF 4. toplantısını Meschede’de gerçekleştirdi

11.10.2010
Genç ABTTF, 9 Ekim 2010 tarihinde Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde dördüncü toplantısını gerçekleştirdi. Genç ABTTF Yönetim Kurulu üyeleri ile Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi gençlerin katıldığı toplantı sonunda 30 Ekim 2010 tarihinde Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokalinde 16 ila 25 yaş arası gençlere yönelik özel bir eğlence düzenlenmesine karar verildi.

30 Ekim 2010’da Batı Trakya Türk gençlerine yönelik özel bir eğlence düzenlenecek

Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi gençlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Genç ABTTF toplantısında Almanya’da yaşayan Batı Trakya Türk Azınlığı üyesi gençlere yönelik özel bir eğlence düzenlenmesi konusu görüşüldü. 6 Şubat 2010 tarihli 2. Genç ABTTF toplantısında alınan karar doğrultusunda dördüncü toplantıda 30 Ekim 2010 tarihinde Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde dernek lokalinde siyah-beyaz temalı özel bir eğlence düzenlenmesi kararı alındı. Toplantıda özel eğlence ile ilgili olarak görev dağılımı gerçekleştirildi. Toplantının sona ermesinin ardından ev sahibi dernek üyesi gençler, Genç ABTTF Yönetim Kurulu üyelerine Meschede şehrini gezdirdi. Devamında gençler Meschede’de akşam yemeği yediler. Sonrasında toplantıya akşamın geç saatlerine kadar dernekte devam edildi.

Genç ABTTF, Almanya’da yaşayan Batı Trakya Türk Azınlığı üyesi gençler ile tanışmak ve üye sayısını artırmak amacı ile her bir toplantısını başka bir ABTTF üyesi dernekte gerçekleştirme kararı aldı. Bu amaca yönelik olarak ise Genç ABTTF, çalışmalara başlayacağını ifade etti.

---------------------------
30 Ekim 2010 tarihinde Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin lokalinde siyah-beyaz temalı özel bir eğlence düzenlenecektir. Davetlilerin özel eğlencede siyah ve/veya beyaz renkte giyinerek gelmeleri rica olunur. Eğlence saat 19.00’da başlayacak. Adres ise şöyle:

Meschede Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Lagerstr. 7 Meschede


Özel eğlenceye Almanya’da yaşayan tüm Batı Trakya Türk Azınlığı üyesi gençler davetlidir.
GALERİ