ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

WİTTEN DERNEĞİ AİLE GECESİ 5 OCAK CUMARTESİ AKŞAMI BATI TRAKYA'DAN MİLLETVEKİLLERİ VE MÜFTÜNÜNÜN KATILIMIYLA DÜZENLENİYOR

06.12.2007
Witten Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Aile Gecesi bu yıl 5 Ocak Cumartesi akşamı düzenlenecektir. Batı Trakya Türklerinin kültürlerine sahip çıktığı, aralarındaki birlik ve beraberliği güçlendirdiği bu geceler hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Batı Trakya Türklerinin Avrupa’daki elçisi olarak bizler aramızdaki bağları daha da güçlendirmek, birlikte yürüttüğümüz mücadelemizi daha da ilerilere taşıyabilmek amacıyla Avrupa’daki Batı Trakyalılarla her zaman bir arada olmaktan büyük bir sevinç duymaktayız.

Bu yılki Aile Gecemiz aynı zamanda Batı Trakya’dan da üst düzey siyasi temsilcilerimiz ve toplum önderlerimizin katılacaklarını bildirmeleri sebebiyle büyük bir önem taşımaktadır. ABTTF Başkanı Sn. Halit Habipoğlu’nun yanı sıra İskeçe Milletvekili Sn. Dr. Çetin Mandacı, İskeçe Müftüsü Sn. Ahmet Mete, Gümülcine Vali Yardımcısı Sn. Sibel Mustafaoğlu, Gümülcine Sabık Milletvekili Sn. İlhan Ahmet ve T.C. Essen Başkonsolosu Sn. Dr. Hakan Akbulut gecemize katılacaklarını bildirmişlerdir. Ayrıca Gümülcine Milletvekili Sn. Ahmet Hacıosman da katılım konusuna olumlu yaklaştığını ve kesin kararını önümüzdeki günlerde tarafımıza ileteceğini belirtmiştir.

Bu sebeple 5 Ocak Cumartesi akşamı düzenlenecek Aile Gecemizde ABTTF üyesi bütün derneklerimizin üyelerini ve bütün Batı Trakyalıları aramızda görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyacağız.

Witten Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği



Witten Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği
Aile Gecesi
Tarih: 5 Ocak 2008 Cumartesi
Saat: 17:00
Yer:Elbschehalle Wengern e.V.
Elbscheweg
58294 Wetter

Yol Tarifi


Größere Kartenansicht



GALERİ