Forum! New!


Facebook
Twitter

Καιρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πει να «Σταματήσει» η συνεχιζόμενη λανθασμένη πολιτική πάνω στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης! - 07.06.2017

Αγαπητοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης,

Πρώτα απ 'όλα, το Ραμαζάνι σας να είναι ευλογημένος. Ας ιερό Ραμαζάνι φέρει σε όλους μας τη χαρά, την ευημερία και την καλοσύνη.

Οι διαχειριστές της χώρας μας εφαρμόζουν μια πολιτική που θυμίζει τόσο πολύ τα γεγονότα που βιώσαμε κατά την περίοδο 1988-1990, σήμερα ζούμε σε παρόμοια περίοδο εκείνης της περιόδου με καταστολή και εκφοβισμό.

Ο Μουφτής της Κομοτηνής Ιμραήμ Σερίφ κλήθηκε πέντε φορές από τις αρχές του 2017 να καταθέσει στην αστυνομία. Ο ισχυρισμός για τον Μουφτή Αχμέτ Μετε σφετερισμό του γραφείου του μουφτή, το δικαστήριο θα γίνει στις 20 Ιουνίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα ξεκίνησε μια έρευνα για τον Δήμαρχο του δήμου Μύκης Τζεμήλ Καπζά.

Πράγματι, δεν κατάλαβα τίποτα από αυτό. Ξέρετε γιατί?

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που έχει μια πρωτοβουλία για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Χάρη σε μας το κόμμα αυτό είχε τις περισσότερες ψήφους από την περιοχή μας στις δύο τελευταίες εκλογές σε ολόκληρη τη χώρα.

Χάρη σε μας ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε δύο από τρεις θέσεις στην Ροδόπη και στη Ξάνθη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να μεταχειρίζεται τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης με τιμή, από την πρώτη μέρα που τέθηκε σε ισχύ, άφηνε πάντα τις χορδές σχετικά με τα ζητήματά που τραβούσε ο μικρός συνεργάτης του δεξιάς ΑΝΕΛ.

Υπάρχει μια γνωστή παροιμία: «Ταΐσε το κοράκι να σου βγάλει το μάτι». Η κατάστασή μας είναι ακριβώς όπως σε αυτή την παροιμία.

Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποτελεί τον κύριο σκελετό της κυβέρνησης, πρέπει να αποκτήσει επιρροή! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πει "Αρκετά", "Σταματήστε", "Τι κάνετε" ενόψει της στάσης τους που είναι αντιδημοκρατική και ασυμβίβαστη με τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα τα θέματα που είχε αφήσει των ΑΝΕΛ.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ότι "οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι οι πολίτες μας, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε και να στηρίζουμε τα δικαιώματά τους". Ως πολίτες αυτής της χώρας είναι φυσικό μας δικαίωμα να θέλουμε να σεβαστούν τα δικαιώματά μας από εκείνους που κυβερνούν τη χώρα μας!

Αυτοί που διέπουν τη χώρα μας θα πρέπει να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν άδικα! Γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα, μεγαλώσαμε εδώ, εργαζόμαστε για τη χώρα αυτή. Δεν θέλουμε να αγνοούμε, να παραβλέπουμε και να ξεχωρίζουμε! Θέλουμε οι κυβερνήτες μας να ακούσουν και να δουν τις νόμιμες απαιτήσεις μας!

Δεν θέλουμε να υπενθυμίσουμε μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών. Θέλουμε μια χώρα όπου τα δικαιώματα μας ουσιαστικά σεβαστά, μπορούμε να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί, τα αιτήματά μας αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και ειλικρίνεια! Επειδή αυτό είναι ό, τι μια δημοκρατική χώρα, με πραγματική ένοια του όρου!

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ξέρουν να απαντάνε στη κάλπη για τις μη εκπηλωμένες υποσχέσεις! Θα αποδειχθούν επίσης σε όλους όσους κατά τη διάρκεια των εκλογών δεν έχουν εξαπατηθεί με μάταιες υποσχέσεις!

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω το Ραμαζάνι της τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης και του Ισλαμικού κόσμου και συγχαίρω την επερχόμενη Μπαϊράμ του Ραμαζάνιου.


Με εκτίμηση.Χαλίτ Χαμπίπογλου
Ο Πρόεδρος της ΑΒTTF
 


‹‹‹ πίσω
Your Opinion

There is no message

Περισσότερες Ειδήσεις
» Dr. Χασάν Αχμέτ_ΤΙ ΛΕΣ;
» ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
» Η ABTTF συμμέτειχε σε Φόρουμ Μειονοτικών Θεμάτων του ΟΗΕ
» Στήλη του προέδρου
» Tα εγκλήματα μίσους κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης μπήκαν στην έκθεση εγκλημάτων μίσους του ΟΑΣΕ για το έτος 2017
» Απαιτείται έκδοση άδεια λειτουργίας για τα ιστορικά τζαμιά και τέμενα της τουρκικής κοινωνίας της Δυτικής Θράκης
» Ο Ενάρετος Μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ κλήθηκε για άλλη μια φορά για κατάθεση στην αστυνομία!
» Η Tουρκική αντιπροσωπεία της Δυτικής Θράκης πραγματοποίησε επίστεψη στο Στρασβούργο
» Φυλάκιση και πρόστιμο για τον Κοράι Χασάν με την κατηγορία ανακαίνιση χωρίς άδεια!
» Οι αντιδράσεις για καλύτερη εκπαίδευση στα τουρκικά μειονοτικά σχολεία στη Δυτική Θράκη
Αρχείο ››› 
 
  copyright © abttf.org
      Total : 1143038    Today : 322    Last : 13:15    At the same time : 13031
ABTTF
2011 Bati Trakya girisimleri
ABTTF Olagan Mali Genel Kurulu, 03.03.2018, Giessen, Almanya
FUEN 61. Kongresi, 18-22.05.2016, Wroclaw-Breslau, Polonya
21. Dr. Sadik Ahmet Futbol Turnuvasi Lippstadt-Eickelborn 2017.05.13
Batitrakya Resimleri
29 Ocak Milli Direnis Gunu Anma Torenleri
Specials
Teknoloji