Forum! New!


Facebook
Twitter

Καιρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πει να «Σταματήσει» η συνεχιζόμενη λανθασμένη πολιτική πάνω στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης! - 07.06.2017

Αγαπητοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης,

Πρώτα απ 'όλα, το Ραμαζάνι σας να είναι ευλογημένος. Ας ιερό Ραμαζάνι φέρει σε όλους μας τη χαρά, την ευημερία και την καλοσύνη.

Οι διαχειριστές της χώρας μας εφαρμόζουν μια πολιτική που θυμίζει τόσο πολύ τα γεγονότα που βιώσαμε κατά την περίοδο 1988-1990, σήμερα ζούμε σε παρόμοια περίοδο εκείνης της περιόδου με καταστολή και εκφοβισμό.

Ο Μουφτής της Κομοτηνής Ιμραήμ Σερίφ κλήθηκε πέντε φορές από τις αρχές του 2017 να καταθέσει στην αστυνομία. Ο ισχυρισμός για τον Μουφτή Αχμέτ Μετε σφετερισμό του γραφείου του μουφτή, το δικαστήριο θα γίνει στις 20 Ιουνίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα ξεκίνησε μια έρευνα για τον Δήμαρχο του δήμου Μύκης Τζεμήλ Καπζά.

Πράγματι, δεν κατάλαβα τίποτα από αυτό. Ξέρετε γιατί?

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που έχει μια πρωτοβουλία για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Χάρη σε μας το κόμμα αυτό είχε τις περισσότερες ψήφους από την περιοχή μας στις δύο τελευταίες εκλογές σε ολόκληρη τη χώρα.

Χάρη σε μας ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε δύο από τρεις θέσεις στην Ροδόπη και στη Ξάνθη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να μεταχειρίζεται τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης με τιμή, από την πρώτη μέρα που τέθηκε σε ισχύ, άφηνε πάντα τις χορδές σχετικά με τα ζητήματά που τραβούσε ο μικρός συνεργάτης του δεξιάς ΑΝΕΛ.

Υπάρχει μια γνωστή παροιμία: «Ταΐσε το κοράκι να σου βγάλει το μάτι». Η κατάστασή μας είναι ακριβώς όπως σε αυτή την παροιμία.

Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποτελεί τον κύριο σκελετό της κυβέρνησης, πρέπει να αποκτήσει επιρροή! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πει "Αρκετά", "Σταματήστε", "Τι κάνετε" ενόψει της στάσης τους που είναι αντιδημοκρατική και ασυμβίβαστη με τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα τα θέματα που είχε αφήσει των ΑΝΕΛ.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ότι "οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι οι πολίτες μας, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε και να στηρίζουμε τα δικαιώματά τους". Ως πολίτες αυτής της χώρας είναι φυσικό μας δικαίωμα να θέλουμε να σεβαστούν τα δικαιώματά μας από εκείνους που κυβερνούν τη χώρα μας!

Αυτοί που διέπουν τη χώρα μας θα πρέπει να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν άδικα! Γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα, μεγαλώσαμε εδώ, εργαζόμαστε για τη χώρα αυτή. Δεν θέλουμε να αγνοούμε, να παραβλέπουμε και να ξεχωρίζουμε! Θέλουμε οι κυβερνήτες μας να ακούσουν και να δουν τις νόμιμες απαιτήσεις μας!

Δεν θέλουμε να υπενθυμίσουμε μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών. Θέλουμε μια χώρα όπου τα δικαιώματα μας ουσιαστικά σεβαστά, μπορούμε να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί, τα αιτήματά μας αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και ειλικρίνεια! Επειδή αυτό είναι ό, τι μια δημοκρατική χώρα, με πραγματική ένοια του όρου!

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ξέρουν να απαντάνε στη κάλπη για τις μη εκπηλωμένες υποσχέσεις! Θα αποδειχθούν επίσης σε όλους όσους κατά τη διάρκεια των εκλογών δεν έχουν εξαπατηθεί με μάταιες υποσχέσεις!

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω το Ραμαζάνι της τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης και του Ισλαμικού κόσμου και συγχαίρω την επερχόμενη Μπαϊράμ του Ραμαζάνιου.


Με εκτίμηση.Χαλίτ Χαμπίπογλου
Ο Πρόεδρος της ΑΒTTF
 


‹‹‹ πίσω
Your Opinion

There is no message

Περισσότερες Ειδήσεις
» Dr. Χασάν Αχμέτ_ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΦΟΥΚΑΡΑ!
» Στήλη του προέδρου
» Επίσκεψη εργασίας από την ABTTF στις Βρυξέλλες
» Η Κ.Σ.Σ.Ε ενέκρινε το ψήφισμα σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν σε εθνικές μειονότητες
» Επίσκεψη εργασίας στο Στρασβούργο από την Τουρκική Αντιπροσωπεία της Δυτικής Θράκης
» Στήλη του προέδρου
» Επίκριση για κακομεταχείριση σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα
» ΄Εκθεση σχετικά με τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων από την PACE
» Η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης προειδοποιεί για άλλη μια φορά την Ελλάδα
» ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Αρχείο ››› 
 
  copyright © abttf.org
      Total : 1178110    Today : 28    Last : 1:23    At the same time : 13031
ABTTF
ABTTFnin Yil Sonu Uye Dernek Ziyaretleri, 20-30.12.2013
AGİT 2 3 Temmuz 2015
18. Dr. Sadik Ahmet Futbol Turnuvasi Aile Gecesi
Bati Trakya ya Kesif Ziyareti 2017.09.10-13
ABTTF İftarı 2015
Batitrakya Resimleri
Specials
Teknoloji