Forum! New!


Facebook
Twitter

Καιρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πει να «Σταματήσει» η συνεχιζόμενη λανθασμένη πολιτική πάνω στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης! - 07.06.2017

Αγαπητοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης,

Πρώτα απ 'όλα, το Ραμαζάνι σας να είναι ευλογημένος. Ας ιερό Ραμαζάνι φέρει σε όλους μας τη χαρά, την ευημερία και την καλοσύνη.

Οι διαχειριστές της χώρας μας εφαρμόζουν μια πολιτική που θυμίζει τόσο πολύ τα γεγονότα που βιώσαμε κατά την περίοδο 1988-1990, σήμερα ζούμε σε παρόμοια περίοδο εκείνης της περιόδου με καταστολή και εκφοβισμό.

Ο Μουφτής της Κομοτηνής Ιμραήμ Σερίφ κλήθηκε πέντε φορές από τις αρχές του 2017 να καταθέσει στην αστυνομία. Ο ισχυρισμός για τον Μουφτή Αχμέτ Μετε σφετερισμό του γραφείου του μουφτή, το δικαστήριο θα γίνει στις 20 Ιουνίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα ξεκίνησε μια έρευνα για τον Δήμαρχο του δήμου Μύκης Τζεμήλ Καπζά.

Πράγματι, δεν κατάλαβα τίποτα από αυτό. Ξέρετε γιατί?

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που έχει μια πρωτοβουλία για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Χάρη σε μας το κόμμα αυτό είχε τις περισσότερες ψήφους από την περιοχή μας στις δύο τελευταίες εκλογές σε ολόκληρη τη χώρα.

Χάρη σε μας ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε δύο από τρεις θέσεις στην Ροδόπη και στη Ξάνθη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να μεταχειρίζεται τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης με τιμή, από την πρώτη μέρα που τέθηκε σε ισχύ, άφηνε πάντα τις χορδές σχετικά με τα ζητήματά που τραβούσε ο μικρός συνεργάτης του δεξιάς ΑΝΕΛ.

Υπάρχει μια γνωστή παροιμία: «Ταΐσε το κοράκι να σου βγάλει το μάτι». Η κατάστασή μας είναι ακριβώς όπως σε αυτή την παροιμία.

Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποτελεί τον κύριο σκελετό της κυβέρνησης, πρέπει να αποκτήσει επιρροή! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πει "Αρκετά", "Σταματήστε", "Τι κάνετε" ενόψει της στάσης τους που είναι αντιδημοκρατική και ασυμβίβαστη με τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα τα θέματα που είχε αφήσει των ΑΝΕΛ.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ότι "οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι οι πολίτες μας, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε και να στηρίζουμε τα δικαιώματά τους". Ως πολίτες αυτής της χώρας είναι φυσικό μας δικαίωμα να θέλουμε να σεβαστούν τα δικαιώματά μας από εκείνους που κυβερνούν τη χώρα μας!

Αυτοί που διέπουν τη χώρα μας θα πρέπει να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν άδικα! Γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα, μεγαλώσαμε εδώ, εργαζόμαστε για τη χώρα αυτή. Δεν θέλουμε να αγνοούμε, να παραβλέπουμε και να ξεχωρίζουμε! Θέλουμε οι κυβερνήτες μας να ακούσουν και να δουν τις νόμιμες απαιτήσεις μας!

Δεν θέλουμε να υπενθυμίσουμε μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών. Θέλουμε μια χώρα όπου τα δικαιώματα μας ουσιαστικά σεβαστά, μπορούμε να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί, τα αιτήματά μας αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και ειλικρίνεια! Επειδή αυτό είναι ό, τι μια δημοκρατική χώρα, με πραγματική ένοια του όρου!

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ξέρουν να απαντάνε στη κάλπη για τις μη εκπηλωμένες υποσχέσεις! Θα αποδειχθούν επίσης σε όλους όσους κατά τη διάρκεια των εκλογών δεν έχουν εξαπατηθεί με μάταιες υποσχέσεις!

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω το Ραμαζάνι της τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης και του Ισλαμικού κόσμου και συγχαίρω την επερχόμενη Μπαϊράμ του Ραμαζάνιου.


Με εκτίμηση.Χαλίτ Χαμπίπογλου
Ο Πρόεδρος της ΑΒTTF
 


‹‹‹ πίσω
Your Opinion

There is no message

Περισσότερες Ειδήσεις
» Στήλη του προέδρου
» Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Τσίπρας έκανε δηλώσεις σχετικά με τα Βακούφια και των Μουφτειών κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Θράκη
» H ABTTF συμμετείχε στην ετήσια συνεδρίαση της FUEN για την Ομάδα Εργασίας της Εκπαίδευσης
» Ο Ειδικός Εισηγητής του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων πραγματοποίησε το πρώτο περιφερειακό φόρουμ στις Βρυξέλλες
» Στήλη του προέδρου
» Dr. Χασάν Αχμέτ_ΑΝΤΕ ΦΙΛΟΙ!
» Η Τουρκική Αντιπροσωπεία της Δυτικής Θράκης παρέστη στη συνάντηση του ΟΑΣΕ για την ελευθερία θρησκείας ή πεποιθήσεων
» Παράλληλη έκθεση aπό την ABTTF στην έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ελλάδος του 2018
» Συνεταιρική διάσκεψη με θέμα εκπαίδευση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της ABTTF με EFA
» Στήλη του προέδρου
Αρχείο ››› 
 
  copyright © abttf.org
      Total : 1635262    Today : 39    Last : 5:03    At the same time : 13031
ABTTF
Dernek Ziyaretleri
Uluslararasi Calistay ve Konferans TurkMusluman Azınlık Egitiminde Iki Dillilik ve Dunyadaki Farkli Yaklasimlar - Sorunlar ve Muhtemel Cozumler, 28.02.-03.03.2019, Gumulcine - Bati Trakya, Yunanistan
Bati Trakyaya Calisma Ziyareti, 17-20.09.2018
ABTTF Olagan Mali Genel Kurulu, 03.03.2018, Giessen, Almanya
58. FUEN Kongresi, 19-23.06.2013, Briksen, Guney Tirol, Italya
Avrupa Vatandaslar Girisimi Temali Bati Trakya Ziyareti ve 1 Milyon Imza Kampanyasi, 06-09.06.2013, Gumuelcine ve Iskece
Specials
Teknoloji