ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Geleneksel yıl sonu dernek ziyaretlerinin son durağı Witten oldu

30.12.2022

Her yıl sonunda üye derneklerini ziyaret eden Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF)’nun son durağı Federasyon’umuzun merkezinin bulunduğu Witten oldu. 29 Aralık 2022’de ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu, Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Geleneksel olarak gerçekleştirilen dernek ziyaretleri kapsamında 2022 yılının son durağında Witten derneğini ziyaret eden ABTTF Başkanı burada dernek başkanı, yöneticiler ve üyelerle bir araya geldi. Dernek lokalinde gerçekleştirilen buluşmada Halit Habip Oğlu, 2022 yılını değerlendirdi, Batı Trakya’da ve Yunanistan genelinde yaşanan önemli olayları değerlendirdi. ABTTF’nin 2022 yılındaki çalışmalarını aktaran Habip Oğlu,  2023 faaliyet planını dernek yöneticileri ve üyelerine aktardı. 

Witten derneğinin çalışmaları hakkında bilgi edinen ABTTF Başkanı, derneklerin önemli günlerde gerçekleştirecekleri etkinliklere geçmiş yıllarda olduğu üzere Federasyon’un destek vermeye devam edeceğini söyledi. 

Halit Habip Oğlu, Witten’deki tüm dernek yöneticilerinin ve üyelerinin yeni yılı tebrik ederek herkese ailesi ve sevdikleri ile güzel bir yıl diledi, yeni yılda da ABTTF’nin Batı Trakya Türk toplumu için azimle çalışmaya devam edeceğini belirtti. 
 

GALERİ